Tabakspaadje

In een rustige villawijk aan de rand van Laren heeft Woningbouwvereniging Laren 18 eengezinswoningen en 2 gelijkvloerse appartementen voor de leeftijdsgroep 55+ gerealiseerd. Uitvalswegen zijn dichtbij, evenals een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod in het centrum van Laren. Alle woningen zijn aangeboden in de sociale verhuur.

Het project
Er zijn in totaal 20 sociale huurwoningen en 2 koopwoningen gebouwd. De huurwoningen zijn in hoefijzervorm rond een binnenhof gebouwd en passen mooi in het karakteristieke straatbeeld. Bijzonder aan het ontwerp is dat alle woningen voorzien zijn van witte gevels en rieten kappen. De huurwoningen zijn inmiddels opgeleverd en alle huurders hebben de sleutel ontvangen.

De woningen
De 20 huurwoningen zijn onderverdeeld in: 10 hoekwoningen en 10 tussenwoningen met een oppervlakte van ± 76 m2.
De huurwoningen hebben allemaal twee slaapkamers en een eigen inpandige berging, ruim genoeg voor het parkeren van een scootmobiel. Door het speelse verschil in hoogte van de daken, zijn twee van de woningen op één verdieping. Hierdoor zijn deze woningen geschikt voor minder validen. Alle woningen hebben een terras dat grenst aan openbaar groen.

Toekomstige huurders hedden zelf keuzes kunnen maken qua kleurstelling, tegelwerk e.d. van sanitair en keuken. Daarnaast was het mogelijk de keuken te voorzien van divers inbouwapparatuur.

Het resultaat

 

 

U bent hier: Projecten > Opgeleverde projecten > Tabakspaadje

Nieuws

Woonstichting Laren fuseert met Het Gooi en Omstreken en neemt feestelijk afscheid van leden en huurders

lees verder...


Foto's afscheidsbijeenkomst huurders en bestuur

lees verder...


Leden Wbv Laren besluiten tot omzetting in Woonstichting Laren

lees verder...