PIOn

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor het onderhoud van uw woning. Daarom heeft de Alliantie PIOn, afkorting voor Periodieke Inspectie en Onderhoudsbeurt. Deze inspectie/onderhoudsbeurt voeren we jaarlijks uit. De service bestaat uit preventief onderhoud en kleine reparaties door onze professionele vakmensen. Waar nodig verhelpt de vakman tijdens PIOn kleine gebreken in uw woning, zoals een druppelende kraan of een deur die niet meer goed sluit.

Waarom PIOn?
Met PIOn krijgt uw woning een jaarlijkse inspectie. Daarmee voorkomen we zoveel als mogelijk dat er reparaties nodig zijn wanneer de schade groter is geworden. Soms gaan dingen stuk zonder dat je het in de gaten hebt. De gevolgen zijn vaak niet te overzien. Zo begint een lekkage vaak met slecht kitwerk in de badkamer. Resultaat: waterschade aan muren en plafond van uw buren. Dit is voor u als huurder én voor ons als verhuurder vervelend. Door jaarlijks uw woning te inspecteren op een aantal essentiële onderdelen, kunnen wij de kwaliteit van uw woning beter waarborgen. Voor nu en in de toekomst.

Wanneer PIOn?
Jaarlijks ontvangt u een uitnodigingsbrief voor de PIOn. Alleen naar aanleiding van die uitnodigingsbrief kunt u een afspraak maken.

 

U bent hier: Huurders > PIOn

Nieuws

Woonstichting Laren fuseert met Het Gooi en Omstreken en neemt feestelijk afscheid van leden en huurders

lees verder...


Foto's afscheidsbijeenkomst huurders en bestuur

lees verder...


Leden Wbv Laren besluiten tot omzetting in Woonstichting Laren

lees verder...